Cashback

Een opkomende manier van besparen is cashback. Deze methode werkt qua principe hetzelfde als kortingscodes. Je kunt namelijk bij vele organisaties en producten gebruik maken van korting waardoor je minder hoeft te betalen. Het enige verschil tussen cashback en kortingscodes zijn dat je bij cashback de korting opbouwt. Je betaald dus bij het bestellen van een product de volledige prijs. De korting ontvang je op een door jouw aangemaakt account. Deze korting kun je uiteindelijk laten uitbetalen.

Hoe werkt cashback?

Op een online winkel website als Eerstjames kun je vele verschillende kortingen vinden bij zowel kleine als grote ondernemingen. Deze codes zijn beschikbaar voor iedere gebruiker die een account heeft aangemaakt bij de desbetreffende cashback website. Het aanmaken van een account is beschikbaar omdat je anders geen korting op kunt bouwen. Nadat je een interessante korting hebt gevonden kun je via de link die erbij vermeldt staat doorgelinkt worden naar de website. Op de website kun je de bestelling afronden zoals je normaal ook doet. Hierbij ontvang je echter geen code. De korting ontvang je namelijk automatisch wanneer je via de link die bij de korting stond vermeldt naar de website bent toe gegaan. Ga je los van de cashbackwebsite naar de website toe waar je iets wilt bestellen? Dan ontvang je geen cashback. De korting die je opbouwt kun je uiteindelijk laten uitbetalen wanneer je een bepaald bedrag hebt bereikt. Deze limiet is verschilt per site.

Voordelen van cashback

Net als kortingscodes heeft cashback een enorm voordeel door het mogelijk maken van online korting bij vele verschillende bedrijven en producten. Deze korting kun je gemakkelijk opbouwen en op ieder gewenst moment laten uitbetalen.

Geld besparen als student

Het studentenleven is niet het allergoedkoopste leren. Je volgt een studie waaraan kosten verbonden zitten. Voor die studie heb je natuurlijk boeken nodig, die helaas ook n

Vergelijkingswebsites

Vergelijkingswebsites zijn een ideaal middel om prijzen van producten te vergelijken. Niet alleen online, maar ook in fysieke winkels worden veelal dezelfde producten aange