Product niet ontvangen of kapot

Je hebt een goede deal gescoord, je hebt het product alleen nog niet ontvangen. Of je hebt het product juist wel ontvangen, maar het is kapot. Wat nu? Hieronder lees je wat je in een van deze uitzonderlijke gevallen het beste kunt doen.

Product niet ontvangen

Je hebt via Aanbiedingsknaller een leuke dagdeal gescoord. Alleen je hebt het product nog niet ontvangen. Wat nu? Afhankelijk van het product kan dit even duren. Lees altijd goed de leveringsvoorwaarden en tijden van de betreffende aanbieder. Is de aangegeven leveringstijd al voorbij, maar heb je nog steeds geen product ontvangen? Controleer dan eerst even of je een bericht hebt van de aanbieder, bijvoorbeeld in je mail. Is dit niet het geval, dan kun je het beste contact opnemen met de aanbieder. Hoogstwaarschijnlijk is er een logische verklaring voor het feit dat je het product nog niet hebt ontvangen, en de aanbieder kan je hierover informeren.

Mijn product is kapot

Bedenk eerst het volgende: was het product al kapot toen ik het ontving of heb ik het zelf kapot gemaakt? Deze vraag is van belang wanneer je aanspraak wilt maken op garantie. Bovendien zul je bij de betreffende aanbieder moeten informeren naar de garantie. Bekijk ook nogmaals de informatie over de aanbieding die je hebt gescoord, in de meeste gevallen staat daar ook informatie over de garantie bij. Vragen over de garantie of andere verkoopregelingen kun je neerleggen bij de klantenservice van de aanbieder. Aanbiedingsknaller.nl is niet verantwoordelijk voor garantie of kapotte producten.

Kortingscode

Een van de populairste manieren van besparen zijn kortingscodes. Een kortingscode werken in principe hetzelfde als de korting die je kunt krijgen in bijvoorbeeld een superm

De beste dagdeals

Wie is er nou niet dagelijks op zoek naar de beste dagdeals en de beste aanbiedingen. Het is altijd een fijn idee dat je een hoop geld kan besparen op verschillende artikel