Terug naar overzicht

Bartsmit - Alle dagaanbiedingen

Bart Smit B.V. is marktleider op de Nederlandse speelgoed- en multimedia markt. Sinds 1985 is Bart Smit een onderdeel van Blokker Holding. Andere retailorganisaties die onder Blokker Holding vallen, zijn: Xenos, Leen Bakker, Big Bazar, Cook & Co en nog veel meer organisaties. Blokker Holding is een Nederlands familiebedrijf en levert huishoudartikelen, artikelen voor huis en tuin en speelgoed. Het doel van Bart Smit is om zijn klanten kwalitatief goed en betaalbaar speelgoed aan te bieden. Er wordt binnen Bart Smit efficiënt samengewerkt om de kosten zo laag mogelijk te houden en de kwaliteit te verhogen. Zo ben jij verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Hoe het allemaal begon..

45 jaar geleden werd Bart Smit opgericht. Vandaag de dag heeft Bart Smit 250 filialen in drie verschillende landen. Het verhaal van Bart Smit begon in Volendam, waar Bart Smit op 1 juni 1967 zijn eerste winkel openende. Voordat Bart Smit zijn eerst winkel opende, handelde hij voornamelijk in huidhoudartikelen vanaf zijn handelskar.

Overzichtelijk website

Bart Smit staat ook bekend om zijn overzichtelijke website. Op de website van Bart Smit vind je al het speelgoed netjes per categorie. Zodat je in een oog opslag kan zien welk speelgoed Bart Smit allemaal heeft. Het assortiment  van Bart Smit is erg breed en is geschikt voor jong en oud. Word je neefje morgen 3 en heb je nog geen cadeautje? Geen probleem. Voor 18:00 besteld is de volgende werkdag in huis. En bij een cadeautje duurder dan 20 euro neemt Bart Smit de verzendkosten voor zijn rekening. Vind je neefje het cadeautje niet leuk of heeft hij het cadeautje dubbel? Dan kun je het cadeautje gratis retouren in meer dan 250 Bart Smit winkels. Waarom nog lastig naar een winkel gaan? Als online shoppen zo makkelijk is.

Aanbiedingen Bart Smit

Op aanbiedingsknaller.nl vind je de aanbiedingen van de dag. Deze aanbiedingen kunnen variëren van mode tot vakanties. Tussen de aanbiedingen op aanbiedingsknaller.nl staat ook regelmatig speelgoed uit het assortiment van Bart Smit. Deze aanbiedingen gelden alleen online en kun je verzilveren op de website van Bart Smit. De kortingen op aanbiedingsknaller.nl kunnen oplopen tot wel 70%. Binnenkort een verjaardag? Hou aanbiedingsknaller.nl dan goed in de gaten en profiteer vandaag nog van hoge kortingen op het speelgoed van Bart Smit. Deze gigantische aanbiedingen zorgen ervoor dat ieder kind in Nederland zorgeloos kan genieten van speelgoed.

 

Er zijn geen aanbiedingen gevonden


Wellicht hebben de onderstaande shops wel een leuke aanbieding voor je:
checkdiedeal

Dekbeddiscounter

vouchervandaag

SpeurdersAanbiedingen

Printthings

Bartsmit kreeg in totaal 1 review(s) en kreeg een gemiddeld cijfer van 5 uit 5
Ma op over Bartsmit
5/5

Leuk speelgoed voor iedere budget. Super

Geef uw beoordeling over Bartsmit

Uw beoordeling