Cashback

Een opkomende manier van besparen is cashback. Deze methode werkt qua principe hetzelfde als kortingscodes. Je kunt namelijk bij vele organisaties en producten gebruik maken van korting waardoor je minder hoeft te betalen. Het enige verschil tussen cashback en kortingscodes zijn dat je bij cashback de korting opbouwt. Je betaald dus bij het bestellen van een product de volledige prijs. De korting ontvang je op een door jouw aangemaakt account. Deze korting kun je uiteindelijk laten uitbetalen.

Hoe werkt cashback?

Op een online winkel website als Eerstjames kun je vele verschillende kortingen vinden bij zowel kleine als grote ondernemingen. Deze codes zijn beschikbaar voor iedere gebruiker die een account heeft aangemaakt bij de desbetreffende cashback website. Het aanmaken van een account is beschikbaar omdat je anders geen korting op kunt bouwen. Nadat je een interessante korting hebt gevonden kun je via de link die erbij vermeldt staat doorgelinkt worden naar de website. Op de website kun je de bestelling afronden zoals je normaal ook doet. Hierbij ontvang je echter geen code. De korting ontvang je namelijk automatisch wanneer je via de link die bij de korting stond vermeldt naar de website bent toe gegaan. Ga je los van de cashbackwebsite naar de website toe waar je iets wilt bestellen? Dan ontvang je geen cashback. De korting die je opbouwt kun je uiteindelijk laten uitbetalen wanneer je een bepaald bedrag hebt bereikt. Deze limiet is verschilt per site.

Voordelen van cashback

Net als kortingscodes heeft cashback een enorm voordeel door het mogelijk maken van online korting bij vele verschillende bedrijven en producten. Deze korting kun je gemakkelijk opbouwen en op ieder gewenst moment laten uitbetalen.

Mis je een aanbieder?

Aanbiedingsknaller.nl heeft een ontzettend uitgebreid bestand met aanbieders. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om het overzicht uit te breiden, zodat je nooit een dagd

Kortingsbonnen en vouchers in het kerstpakket

Kerst is de tijd van het jaar waarin we onze waardering uiten voor de mensen om ons heen. Of het nu gaat om familie, vrienden, collega's of klanten, een kerstpakket is