Dagacties

Dagacties zijn aanbiedingen die worden geboden voor een tijdsduur van 24 uur. Dagacties worden veel aangeboden in webshops, soms naast een regulier assortimen. Maar er zijn ook verzamel websites zoals Aanbiedingsknaller die een groot aantal verschillende dagacties van diverse aanbieders online hebben staan. Dit maakt het shoppen naar aanbiedingen nóg gemakkelijker.

Geschiedenis van de dagacties

Op 12 juli 2004 werd de eerste dagactie aangeboden in de Verenigde Staten. Matt Rutledge bood op zijn website “Woot” een grasmaaier aan tegen een zeer lage prijs voor 24 uur lang. Na deze 24 uur verviel de aanbieding en was de grasmaaier weer gewoon voor de normale prijs beschikbaar. In 2005 was er voor het eerst een dagactie te zien in Nederland, dit was op de site iBOOD. De afkorting iBOOD staat voor Internet's Best Online Offer Daily. Later volgde er nog veel meer sites met dagacties en het werd in de loop van de jaren een steeds populairdere online marketingtool.

Twee soorten dagacties

Shoppen met korting is mogelijk omdat bedrijven een product in grote getallen kan inkopen. Deze biedt hij vervolgens tegen een zeer scherpe prijs aan voor een tijdsduur van 24 uur. Het product wordt dus met een staffelkorting gekocht én hoeft niet lang op voorraad te liggen. Hierdoor kan de prijs van een dergelijke dagactie ontzettend laag zijn.

Soms geven bedrijven zo ontzettend veel korting op dagacties dat ze niet eens meer winst maken. Ze gebruiken een dagaanbieder (een site waar alle dagacties worden verzameld) dan als naamsbekendheid tool en willen zo zoveel mogelijk bereik behalen. Het is dus daarom ook helemaal niet gek dat veel bedrijven graag hun dagacties op de sites van de dagaanbieders willen zetten. Er zit wel een voorwaarde aan verbonden. Deze is dat er minimaal een bepaald aantal kopers nodig zijn voordat de deal officieel door kan gaan.

Bekende dagaanbieders

Er zijn meerdere bekende dagaanbiedingen aanbieders in Nederland. Wij hebben de beste en fijnste voor je op een rijtje gezet, bijvoorbeeld vouchervandaag, 1dayfly en dealdonkey. Op Aanbiedingsknaller vind je echter álle dagacties gecombineerd op één overzichtelijke website. Zo hoef je dus niet meer alle websites af te gaan wanneer je op zoek bent naar een fijne dagactie: aanbiedingsknaller is je one-stop-shop!

Aanbiedingen kopen en bestellen

Er is niets leuker dan online dagaanbiedingen scoren. Aanbiedingen zijn online namelijk in bijna alle gevallen goedkoper te vinden dan in fysieke winkels. Dit komt omdat on

Product niet ontvangen of kapot

Je hebt een goede deal gescoord, je hebt het product alleen nog niet ontvangen. Of je hebt het product juist wel ontvangen, maar het is kapot. Wat nu? Hieronder lees je wat